Safranboluspor 90+’da 3 puanın sahibi oldu

1
Safranboluspor,Bartınspor Futbol Müsabakası-Safranbolu Şehir Stadı

KARABÜK (TİHA) – Bölgesel Amatör Lig’in 20. haftasında oynanan karşılaşmada Safranboluspor, uzatmalarda bulduğu golle rakibi Bartınspor karşısında mücadeleden galip ayrıldı.

17 Mart Pazar günü Safranbolu Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Safranboluspor ile Bartınspor karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmada ev sahibi Safranboluspor, geriye düştüğü maçta 90+3’te oyuncusu Yavuz Selim Çelikiz’in attığı golle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Bartınspor, 5’inci dakikada kazandığı penaltıdan yararlanamadı. 16’ncı dakikada Bartınspor’u öne geçiren golün adı, Adem Sarıgül oldu ve ilk yarının sonunda skor tabelası 1-1’i gösterdi. Mücadelenin ikinci yarısına ise etkili başlayan taraf ev sahibi oldu. Safranboluspor, Sercan Tunç’un fileleri havalandırmasıyla skoru eşitlemeyi başardı. Yoğun ataklarını sürdüren Safranboluspor, oyuncusu Yavuz Selim Çelikiz’in 90+3’te bulduğu golle takımına galibiyeti getirdi. Safranboluspor taraftarları, maç sonunda takıma üçlü çektirdi ve galibiyet sevincini takımla beraber yaşadı.

Safranboluspor, rakibi Bartınspor karşısında aldığı 3 puan ile Bölgesel Amatör Lig’inde puanını 31’e yükseltti ve 7’nci sıraya yükseldi. Bartınspor ise 18 puanla 12’nci sırada yer alıyor.

Editör: Halil Tükenmez

1 Yorum

  1. Gerçekten de güzel bir galibiyet oldu şehrimiz için, haberi başlıca muhteşem kareler ile Çeşitlendiren Tolunay kardeşimize teşekkürlerimi iletirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz