Ana SayfaSporKızlar futsal turnuvasında şampiyon Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu oldu

Kızlar futsal turnuvasında şampiyon Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu oldu

KARABÜK (TİHA) – Okul Sporları Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği Turnuvası’nda final maçını kazanarak şampiyon Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu oldu.

Şirinköy Ortaokulu ile Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu, bugün saat 11.45’te Safranbolu Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Gol sesinin az çıktığı karşılaşmayı, Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu bulduğu 1 gol ile kazandı.

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu on numaralı oyuncusu, maçın bitimine 12 dakika kala takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu, rakibini 1-0 kazanmasıyla şampiyonluğunu ilan etti.

Safranbolu Spor Salonu’nda düzenlenen karşılaşmadan sonra Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu antrenörü Ercan Orhan, TİHA muhabiri Halil Tükenmez’e turnuvayla ilgili açıklamalarda bulundu.

”SAHADA TAMAMEN CENTİLMENLİK HAKİMDİ”

Karşılaşmanın çok heyecanlı geçtiğini ve güzel bir mücadele izlediğini söyleyen Orhan, ”İlk yarı dengeli bir oyun vardı. Soyunma odasına beraberlikle gittik. Devre arasında oyuncularıma gerekli taktikleri vererek ikinci yarıya daha iyi başladık. Bunun sonucunda da bulduğumuz golle şampiyon olduk. Final maçı olması dolayısıyla her iki takımın oyuncuları heyecanlıydılar. Sahada tamamen centilmenlik hakimdi. Maç esnasında birbirini kaldıran rakipler görmek çok güzel. Çünkü burada ilk amacımız fair play. Dostluk kavramı burada, çocuklara mücadeleyi öğretecek” şeklinde açıklamalarda bulundu. Karabük’ü il dışında da temsil edeceklerini söyleyen Orhan, başarılı sonuçlar almak için çalışmalarını devam ettireceklerini dile getirdi.

Okul Sporları Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği turnuvasında şampiyon Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu olurken, ikinci Şirinköy Ortaokulu oldu. Karşılaşma sonrası oyunculara madalya ve başarı belgeleri takdim edildi.

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar