Ana SayfaSporKırmızı Mavililer deplasmandan mağlup ayrıldı

Kırmızı Mavililer deplasmandan mağlup ayrıldı

Karabük İdman Yurdu, Kepezspor ile oynadığı deplasman maçında 3-1 yenildi.

24 Şubat Cumartesi günü Hasan Doğan Stadyumu’nda hakem Özgür Reha Alıcı’nın yönetiminde oynanan maçın henüz 5’inci dakikasında Ahmet Sun’un attığı golle öne geçen Karabükspor, Kepezspor’un 33’üncü dakikada penaltıdan Emre Gemicinin, 36’ıncı dakikada Onur Kolay’ın ve 63’üncü dakikada Yılmaz Basravi’nin attıkları gollerle mağlubiyete engel olamadı.

Kepezspor’un ev sahipliği yaptığı maçta Karabük İdman Yurdu 3, Kepezspor 5 sarı kart gördü.

Karşılaşmada Kepezspor 3, Karabük İdman Yurdu 1 gol kaydetti. Böylelikle Kepezspor TFF 3. Lig’de liderliğini korurken Karabük İdman Yurdu 24 puanla 11’inci sıraya geriledi.

***

Karabükspor taraftarları şehrin girişinde bekletildi.

Müsabakaya 5 otobüs ile giden Karabükspor taraftar kafilesi spor polisi tarafından  Antalya’nın girişinde bekletildi.

Karabük İdman Yurdu Başkanı Adem Aydın

Karabük İdman Yurdu başkanı Adem Aydın maç öncesi Antalya’nın girişinde bekletilen Karabükspor taraftarlarına seslendi. Aydın konuşmasında durumun Kepezspor yönetimi ile olan anlaşmazlıktan kaynaklandığını dile getirerek taraftarlardan özür diledi.

‘Şapkalı’ olarak bilinen Karabük İdman Yurdu taraftarı

Maç sonu şapkalı lakaplı tribün lideri maçın kritiğini yaptı. Taraftarın ikinci yarı oyuna alınmasının oyuncuları etkilediğini dile getiren tribün lideri, bu durumun takımı yıldırmayacağını ve hedeflerinin play off olduğunu söyledi. Şehrin desteğini ve bu desteğin devamını istediğini, böylelikle daha iyi yerlere gelinebileceğini söyledi.

Taraftarlar ise 12 saat yol gelip mağlup olduklarından dolayı üzgün olduklarını Karabükspor’un iyi oynadığını ancak rakip takımın daha iyi olduğunu belirterek ilk yarıda taraftarın desteğinin olması halinde daha farklı sonuç olabileceğini Karabüksporlu oyuncuların ilk yarı taraftar desteğinden mahrum olduklarını dile getirdi.

Emin Şengül
Emin Şengül
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi
Diğer Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar