Ana SayfaSporKarabük İdmanyurdu Spor, Edirnespor maçına hazırlanıyor

Karabük İdmanyurdu Spor, Edirnespor maçına hazırlanıyor

TİHA- Edirnespor maçı hazırlıklarını sürdüren Karabük İ.Y kendi sahasında kaybetmek istemiyor.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda hazırlıklarına şut, patlayıcı kuvvet ve  çift kale antrenman ile devam eden kırmızı mavililer kendi sahasında kazanmak istiyor. Ligde oynadığı 10 iç saha maçının 4’ünü kazanıp 3’ünde berabere kalan karabükspor kendi sahasından 3 kere de mağlup ayrıldı.

 

3 Mart Pazar günü saat 14:00’te Edirnespor ile karşılaşacak Karabük İdmanyurdu Spor ligde 24 puanla 11’inci sırada bulunurken evinde ağırlayacağı Edirnespor ise 31 puanla 6’ncı sırada yer alıyor. Karabükspor bu sezon lig’de 20’nci haftaya kadar 30 gol yerken rakip fileleri 16 kez havalandırdı. Rakibi Edirnespor ise 33 gol atarken kalesinde 17 gole engel olamadı.

Ligde son 4 iç saha maçını kazanan karabükspor Edirne Sporu yenerek serisine devam etmek istiyor. Bu sezon  kendi sahasında galibiyet serisi yakalayan Karabük İdmanyurdu Spor iç saha maçlarındaki  başarısını deplasmanda gösteremedi. Karabük İdmanyurdu Spor, TFF 3. Ligi’nde son üç deplasman maçından mağlup ayrıldı.

Emin Şengül
Emin Şengül
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi
Diğer Haberler

3 YORUMLAR

  1. Sevgili Emin Şengül kardeşimin gazetecilik kariyerinde bol başarılar diliyorum bu 2. Haberi de çok başarılı olmuş ileride çok güzel yerlere geliceğine dair inancım tam tebrik ederim .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar