Ana SayfaSpor90+8'de galibiyet golü geldi: Karabük İY 1 - 0 Talasgücü Belediyespor

90+8’de galibiyet golü geldi: Karabük İY 1 – 0 Talasgücü Belediyespor

KARABÜK (TİHA)- TFF 3’üncü Ligi’nin 23’üncü hafta maçında Talasgücü Belediyespor’u ağırlayan Karabük İY, karşılaşmanın 90+8’inci dakikasında Ahmet  Sun’un attığı golle 1-0 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Lig’de 10’uncu sırada bulunan Karabük İY, 11’inci sırada bulunan Talasgücü Belediyespor’u konuk etti. Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmanın 90+8’inci dakikasında Ahmet Sun, sağ kanattan kazanılan topu, ceza sahasında yaşanan karambolde filelerle buluşturup takımına 3 puanı kazandırdı. Karabük İY, böylelikle sahasında oynanan son 6 karşılaşmadan galip ayrıldı.

Karabük İY oyucusu Yakup Ramazan’ın bir şutu direkten dönerken, bir golü faul nedeniyle iptal edildi. Karşılaşmadan alınan sonuçlarla birlikte Karabük İY 31 puanla 10’uncu sırada yerini korurken, Talasgücü Belediyespor 26 puanla 11. sırada kırmızı mavililerin gerisinde yer alıyor.

Az pozisyonlu geçen karşılaşmanın bazı dakikaları gerginliğe sebep oldu. Hakem Özer Özden’in düdük çaldığı karşılaşmada Karabük İY oyucusuna 1, Talasgücü oyuncularına 3 sarı kart çıktı. Talasgücü teknik direktörü de hakeme olan tepkisinden dolayı sarı kart görenler arasında yer aldı.

PLAY-OFF’A KALMA ÜMİDİ ARTTI

Alınan galibiyet sonrası Karabük İY Play-off’a kalma ümidini artırdı. Ligde en az 6’ncı sırada olan takım Play-off karşılaşması oynayabiliyor. Karabük İY’nin, 35 puanla 6’ncı sırada yer alan İnegöl Kafkas’la olan puan farkını 4’e indirmesi takımı heyecanlandırdı.

“OYUN ANLAMINDA ÇOK İYİ OYNADIK”

Maç sonu Karabük İY Teknik direktörü Metin İlhan TİHA muhabiri Emin Şengül’e konuştu.

İlhan, “Oyun anlamında çok iyi oynadık. 3’üncü bölgedeki yaptığımız seçenek hatalarından kaynaklı skora geç ulaştık. Sonuçta 1-0 yenmemiz ve hedefin hala yukarıda devam etmesi camia için iyi oldu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah galibiyetimizin devamı gelecek. Bu oyun ve skorla üst sıralara gideceğimiz kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı yeğeniyle birlikte takip eden bir taraftar, “Karabük İY taraftarı olarak 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Gol geç geldi ama sonu  güzel bitti. Yeğenim de ilk defa bugün benimle maça geldi. Onun şansına maçı aldık. Karabük İY’nin her zaman arkasındayız. Başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

Emin Şengül
Emin Şengül
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi
Diğer Haberler

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar