Ana SayfaSporBadminton Yıldızlar Turnuvası başladı

Badminton Yıldızlar Turnuvası başladı

KARABÜK (TİHA) – Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Badminton Yıldızlar Turnuvası, dün itibarıyla Safranbolu Spor Salonu’nda başladı.

3 gruptan oluşan turnuvaya 12 ilden katılım sağlandı. Kızlar A grubu, Mevlana Ortaokulu (Düzce), Gazi Ortaokulu (Zonguldak), Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu (İstanbul) ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulundan (Kastamonu) oluştu. B grubu, Eskipazar Ortaokulu (Karabük), Gazipaşa Ortaokulu (Bolu), Sinan Göksun Ortaokulu (Kocaeli) ve İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulundan (İstanbul) oluştu. C grubu ise Münis Faik Ozansoy Ortaokulu (İstanbul), Hendekyanı Ortaokulu (Bartın) ve Sakarya Ortaokulundan (Kastamonu) oluştu.

A grubundan Mevlana Ortaokulu, B grubundan Eskipazar Ortaokulu, C grubundan ise Münis Faik Ozansoy Ortaokulu, grubunu lider tamamlayarak bir üst tura geçmeye hak kazandı.

Erkekler A grubundan, Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu (İstanbul), Özkent  Akbilent Ortaokulu (Ankara), Şehit Ozan Özen Ortaokulu (Bolu) B grubundan, 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu (Bartın), Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu (Zonguldak), İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu (İstanbul) C grubundan ise Sakarya Ortaokulu (Kastamonu), Eskipazar Ortaokulu (Karabük), Sinan Göksun Ortaokulu (Sakarya) katılım gösterdi.

A grubundan Fethi Gemuloğlu Ortaokulu, B grubundan 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, C grubundan Sakarya Ortaokulu lider olarak bir üst tura yükselmeye hak kazandı.

Editör: Halil Tükenmez

Tolunay Ünay
Tolunay Ünay
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik 2.Sınıf öğrencisiyim Habertif Spor Muhabiriyim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar