Ana SayfaTürker İnanoğlu İletişim FakültesiTürker İnanoğlu İletişim Fakültesi Öğrencileri Safranbolu Kaymakamı’nı ziyaret etti

Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Öğrencileri Safranbolu Kaymakamı’nı ziyaret etti

Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, 10 Ocak İdareciler Günü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’yı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Mustafa İnce ile Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencileri 10 Ocak İdareciler Günü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Kaymakam Yazıcı’yı ziyaret etti.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, öğrencilerle birlikte sohbet eden Kaymakam Yazıcı, konuşmasında gazetecilik mesleğinin önemine değinerek gençlere tavsiyelerde bulundu.

Konuşmasında “Bir hakkın arayışı sonucunda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü oluştu” diyen Kaymakam Yazıcı, “tarafsızlık, objektiflik, kişisel hakları saygı yoluyla yapılan ilkeli gazetecilik, iletişimin en değerli halidir. Mağdur ve mazlum haklara yapılan soykırımlara, haksızlıklara ya da savaşlarda oluşan sonuçlarda bu meslekteki kişiler kamuoyunu bilgilendirmek için özveriyle çalışıyorlar. Bu sebepten dolayı işini hakkıyla yapan gazetecilerin önünde saygıyla eğiliyorum” ifadelerine yer verdi.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Yazıcı aynı zamanda kendisine yöneltilen soruları da cevaplayarak, talep ve isteklerini değerlendirdi.

Betül Çakır
Betül Çakır
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar