Ana SayfaSporFutsal karşılaşmasında Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Fazlı Yeşilyurt Ortaokulunu 3-2 mağlup etti

Futsal karşılaşmasında Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Fazlı Yeşilyurt Ortaokulunu 3-2 mağlup etti

KARABÜK (TİHA) – Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği yarışma kapsamında Safranbolu Spor Salonu’nda oynanan Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği turnuvasında Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu, rakibi Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu karşısında galip geldi.

Bugün saat 11.00’de oynanan mücadelede Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu, rakibi Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu karşısında geri dönüş yaparak karşılaşmadan galip ayrıldı. Heyecanı yüksek olan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu, bulduğu erken gollerle rakibi Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu karşısında 2-0 öne geçti. Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu’nun cevabı ise gecikmedi ve skoru 2-1’e getirdi. İkinci yarının 12’nci dakikasında Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu, güzel bir gol bularak skoru 2-2 yaptı. Mücadelenin yüksek olduğu karşılaşmada Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu, bulduğu son dakika golüyle maçı 3-2’lik skorla kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Okan Özyaman, TİHA muhabiri Oktay Demir’e açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın çetin geçtiğini ve gol bulmakta zorlandıklarını dile getiren Özyaman, mücadelede sakin kalmaları durumunda daha iyi sonuçlar alabileceklerini vurguladı. Özyaman, geri dönüş yaparak maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

“ANTRENMANLARIMIZI BETON ZEMİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK”

Futsal antrenmanlarını beton zeminde yaptıklarını ve salon bulamadıklarından dolayı çalışmalarının eksik olduğunu söyleyen Özyaman, Kapullu Mahallesi merkeze uzak olduğundan dolayı salonda antrenman yapma imkanımız bulunmuyordu, ifadelerini kullandı. Takımının daha iyi sonuçlar elde edeceğini düşünen Özyaman, oyuncularının heyecan yapmamaları ve panik olmamaları durumunda daha iyi yerlere gelebileceklerini dile getirdi.

Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu Futsal Takımı

“HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIN SOSYALLEŞMESİNİ SAĞLAMAK”

Özyaman yaptığı açıklamada, turnuvanın amacının, burada geçirilen zaman içerisinde ahlak ve değerleri ön plana atmak olduğunu dile getirdi. Özyaman, turnuvada küçük yaş gruplarının yer alması dolayısıyla aralarındaki dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı arttırmak ve daha çok sosyalleşmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

Editör: Halil Tükenmez

Oktay Demir
Oktay Demir
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi GAZETECİLİK
Diğer Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar