Ana SayfaSporKarlikit Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü Play-Off’lara katılmayı başardı

Karlikit Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü Play-Off’lara katılmayı başardı

KARABÜK (TİHA) – Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1.Lig’de mücadele eden Karlikit Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü, rakibi Aydın PTT Spor Kulübü’nü 30-28 skorla mağlup ederek karşılaşmadan galip ayrıldı.

Karlikit Karabük Yenişehir GSK, evinde kazandığı bu karşılaşma ile ligi üçüncü sırada tamamladı ve Play-Off’lara katılma şansı elde etti. 10 Mart Pazar günü Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayan mücadelede Karabük temsilcisi, rakibi Aydın PTT Spor Kulübü karşısında ilk yarıyı 15-14 önde kapatırken karşılaşmayı 30-28 kazandı. Play-Off’lara giden Karlikit Karabük Yenişehir GSK, nisan ayında oynanacak olan maçlarda Seyhan Belediyespor, Güneysu Spor Kulübü, Giresun Gençlik Spor Kulübü ve Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü takımları ile karşılaşacak.

Karabük temsilcisi daha önce de yükseldiği ancak maddi imkansızlıklarla oynayamadığı Süper Lig’e yükselip mücadeleci bir takım olmak istiyor.

“ZORLU LİGİ MÜKEMMEL MÜCADELE İLE AŞIYORUZ”

Karlikit Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı aynı zamanda hentbol branşı sorumlusu olan Emrehan Sütcü, maç sonu açıklamalarda bulundu, “Öncelikle sezon başından beri özverili bir şekilde mücadele eden oyuncularımıza ve değerli antrenörümüz Sinan Şener’e teşekkürlerimi sunuyorum. Erkekler 1. Lig’ine genel olarak baktığımızda takımların çoğu belediye destekli olduğunu görüyoruz. Bizler ise herhangi bir kurum ya da kuruluştan destek almadan, yaklaşık 6 senedir Karabük’ün adını ulusalda taşıyoruz. Mütevazı bütçemizle devasa bütçeli belediye takımlarına karşı mücadele etmek gerçekten zor. Ancak sezon başında oluşturduğumuz ve takımımızın iskeletine ek olarak transfer ettiğimiz sporcularla birlikte mükemmel bir ivme yakaladık. Kadro kimyamız ve takım içerisindeki güçlü iletişim sayesinde birçok maçtan tecrübe ve adaptasyon ile galibiyetle ayrıldık’’ ifadelerini kullandı.

Bu sezonun gidişatını 2021-22 şampiyonluk senesine benzettiğini, lig sonunda Karlikit Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü taraftarına tekrar bu sevinci yaşatmak istediklerini dile getiren Sütcü, takımının şu anki durumundan memnun olduğunu söyledi.

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar