Ana SayfaTürker İnanoğlu İletişim FakültesiMüdür Güven: Gençlerin Katkısı, Geleceğimizi Şekillendiriyor

Müdür Güven: Gençlerin Katkısı, Geleceğimizi Şekillendiriyor

TİHA- Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencilerini ağırladı.

Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa İnce, “uygulamalı gazetecilik” dersi kapsamında Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile öğrencileri bir araya getirdi. Ziyarette İl Müdürü Güven, Karabük’teki spor etkinlikleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyetlerini öğrencilerle paylaştı.

Bakanlık bünyesindeki spor, gençlik ve yurt hizmetleri birimlerinin faaliyetlerini detaylı bir şekilde öğrencilere anlatan Coşkun Güven, Gençlerin bakanlık politikalarına olan katkılarını önemsediklerini ve gençlerin taleplerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Güven, gençlik ve spor hizmetlerinin yanı sıra yurt hizmetlerinin de önemine vurgu yaparak, özellikle üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ifade etti. Karabük’teki yurtlarda 12 bin gencin bir arada yaşayarak birbirlerine saygı ve hoşgörü duygularını geliştirdiklerini vurguladı. Yurtta kalan gençlerin hayata hazırlanma sürecinde önemli deneyimler kazandıklarını belirtti. Ayrıca gençlerin bakanlık bünyesindeki hizmetlerden en iyi şekilde faydalanmaları için çeşitli imkanlar sağladıklarını ve öğrencilerin önerilerini dikkate alarak politikalarını güncellediklerini dile getirdi.

Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğü, gençlerin sosyal ve sportif ihtiyaçlarını karşılamak adına bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu etkinlikler arasında; spor turnuvaları, kültürel etkinlikler, seminerler, kamplar ve gezilerin yer alıyor. Özellikle 18 ile 25 yaş aralığındaki 300 genç, 5 günlük kamplara katılarak birbirleriyle etkileşimde bulunuyor, eğitim alıyor ve spor yapma fırsatından yararlanıyorlar. Bu kamplar gençlerin bir araya gelerek sosyal becerilerini geliştirmesine, yeni dostluklar kurmasına ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasına olanak tanıyor.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin sosyal ve sportif ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarını sürdürüyor ve gençlerin aktif katılımını teşvik etmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Mehmet Deniz Bütün
Mehmet Deniz Bütünhttp://vsco.co/denizzh
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar