Ana SayfaKarabük ÜniversitesiSosyalfest’te Fotomaraton etkinliği yoğun ilgi gördü

Sosyalfest’te Fotomaraton etkinliği yoğun ilgi gördü

TİHA- Karabük Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye’nin ilk Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında düzenlenen Fotoğraf Maratonu Yarışması büyük ilgi gördü.

Sosyalfest’te düzenlenen birçok etkinlik arasında yerini alan Fotomaraton yarışması, 2-3 Mart tarihlerinde KBÜ Sosyalfest etkinlik alanında gerçekleştirildi. Katılımcılar, Sosyalfest’te 2 Mart günü saat 09.00 ile 3 Mart günü 11.00 arasında Karabük Üniversitesi Demirçelik Kampüsü’nde çektikleri fotoğraflar ile yarışmaya katıldılar.

‘SİZİN GÖZÜNÜZDEN SOSYALFEST’

2-3 Mart tarihlerinde Karabük Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Sosyalfest’te festival süresince yapılan etkinliklerin “Sizin Gözünüzden Sosyalfest” temasıyla Fotomaraton Yarışmasında fotoğraflanması amaçlandı.

 ‘YARIŞMADA 284 FOTOĞRAF DEĞERLENDİRİLDİ’

Birinci gün saat 15.00’e kadar kayıt süreci, birinci günden ikinci gün saat 11.00’e kadar fotoğraf teslim süreci olan yarışmaya toplam 74 katılımcı 284 fotoğrafla başvuruda bulundu. İkinci gün saat 11.00’den itibaren jüri değerlendirme süreci başlayan Fotomaraton yarışmasının jüri üyeleri; Karabük Üniversitesi Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Serdar Sabuncu, Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Musa Ak ve Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılarından Radyo, Televizyon ve Sinema öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Bedirhan Karakurluk oldu.

‘FOTOMARATON’DA 3 ÖDÜL VERİLDİ’

Sosyalfest kapsamında düzenlenerek yoğun ilgi gören Fotomaraton yarışmasında toplam 3 ödül verildi. Birincilik ödülünü Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Ahmet Utkan Ünal, ikincilik ödülünü Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Hediye Aras, üçüncülük ödülünü ise Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi bölümü öğrencisi Emrehan Sütçü kazandı. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilen 12 fotoğraf ise sergilenmeye hak kazandı. Sergilenmeye hak kazanan 12 fotoğraf ilerleyen zamanlarda düzenlenmesi planlanan bir sergide sergilenecek.

Yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin Türk Lirası ödülünün yanında bir de teşekkür belgesi verildi. 12 katılımcı ise sergileme ödülünü kazanarak 500 Türk Lirası’nın sahibi oldu.

‘FAKÜLTEMİZ DEKANI, ÖDÜL KAZANAN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ’

Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, ikincilik ödülü alan Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Hediye Aras ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar arasında fotoğrafları bulunan Gazetecilik Bölümü öğrencisi Emin Şengül, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Bilal Bozkurt ve Abdulsamet Mavi adlı öğrencileri tebrik etti.

Sudem Orbay
Sudem Orbay
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2.sınıf öğrencisi
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar