Ana SayfaSpor35. iller arası voleybol turnuvaları sonuçlandı

35. iller arası voleybol turnuvaları sonuçlandı

Karabük (TİHA) – Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından düzenlenen 35. İller Arası Voleybol Turnuvası Yeni Mahalle Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar sonucunda tamamlandı.

Bugün saat 09.00’da başlayan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtları arasında oynanan, erkeklerde dereceye giren takımlardan Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci, Sinop GSİM ikinci, Giresun GSİM üçüncü olurken Tokat GSİM dördüncü oldu. Kızlarda ise birinci Karabük GSİM, ikinci Yozgat GSİM, üçüncü Kırşehir GSİM olurken Bolu GSİM turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

35. İller Arası Kızlar Voleybol Turnuvası Şampiyonu Karabük GSİM

Oynanan maçların ardından dereceye giren takımlar için ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Soğuksu Yurt Müdürü Pınar Yazar, Spor Şube Müdürü Ali Osman Sevim, Yurt İdare Şube Müdürü Nurten Köseoğlu katılarak oyunculara madalya ve kupalarını takdim ettiler.

Törenin ardından Yozgat GSİM voleybol antrenörü İhsan Arslan, TİHA muhabiri Halil Tükenmez’e açıklamalarda bulundu.

Sporcularını gösterdikleri başarıdan dolayı kutladığını dile getiren Arslan, ”Bana bu gururu yaşattıkları için çok mutluyum. Hayatımın en zorlu turnuvalarından birisiydi. Buraya tek antrenör geldiğim için bayağı yorulduk. Çocuklar için de öyle. Günlük çift maç, yoğun maç trafiği derken istediğimiz sonuçlara ulaşabildik. Erkek takımım şampiyon oldu. Benim için sürpriz olmadı çünkü turnuva tarihleri açıklanmadan önce yoğun tempoda antrenmanlarımızı sürdürdük. Bunun karşılığında da şampiyon olduk, takımımı kutluyorum.

Kız takımının gruplardan ikinci çıkarak yarı finale yükseldiklerini dile getiren Arslan, ”Yarı finalde rakibimizi yenerek finale yükseldik. Bu motivasyon ve enerji ile şampiyon olacağımıza inandık ama final maçında yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle turnuvayı ikinci tamamladık. Her kaybediş yeni bir başlangıçtır. Kızlarımı tebrik ediyorum, emeklerine sağlık, canları sağolsun” ifadelerini kullandı.

Arslan konuşmasının devamında, bu tür turnuvaların gençlere motivasyon ve moral kaynağı olduğunu, spora teşvik ettiğini ve arkadaşlık bağının güçlendirdiğini dile getirdi. Bu tür turnuvaların artarak devam etmesini istediğini de belirterek turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

35. İller Arası Erkekler Voleybol Turnuvası Üçüncüsü Giresun GSİM
35. İller Arası Kızlar Voleybol Turnuvası Üçüncüsü Kırşehir GSİM

 

 

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar