Ana SayfaSporFutsal turnuvasında şampiyon Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu oldu

Futsal turnuvasında şampiyon Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu oldu

KARABÜK (TİHA) – Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği Turnuvası’nda final maçını 4-2 kazanarak şampiyon Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu oldu.

Bugün saat 13.00’te Safranbolu Spor Salonu’nda, Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği Turnuvası kapsamında final maçı oynandı. Mücadelede Safranbolu Kanuni Ortaokulu ile Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya geldi. Oynanan final mücadelesini, attığı 4 gol ile Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu kazandı.

Karşılaşmaya daha iyi başlayan Safranbolu Kanunî Ortaokulu, maçın 2’nci dakikasında skoru 1-0 yaptı. İlk yarının bitime 7 dakika kala Mevlâna İHO skoru eşitledi. İlk yarının son dakikalarında Mevlâna İHO, bulduğu 2 gol ile ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. Mevlâna İHO oyuncusu, ikinci yarıda ceza sahası dışından vurduğu sert şut ile skoru 4-1 yaptı. Maçın bitimine saniyeler kala Kanuni Ortaokulu, skoru 4-2 yaparak maçı noktaladı.

Mevlâna İHO Beden Eğitimi Öğretmeni Özhan Ustaoğlu, maçın ardından TİHA muhabiri Oktay Demir’e açıklamalarda bulundu.

Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

‘’ÜÇ YILDIR ŞAMPİYON OLAN TAKIMDIK’’

Düzenlenen turnuvanın çok güzel olduğunu dile getiren Ustaoğlu, “Hak ettiğimizi düşünüyorum. Rakip takımın hocasını, futbolcularını, oyuncularını da tebrik ediyorum. Bu şampiyonluk güzel bir çalışmanın ürünüydü. Üç yıldır şampiyon olan takımdık. Küçükler kategorisinde ve yıldızlarda da şampiyon olduk. Hak edilmiş bir şampiyon oldu. Özellikle kendi oyuncularımı, ailelerini, okul idaremizi, bütün öğretmen arkadaşlarımı ve rakibi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Safranbolu Kanuni Ortaokulu

Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği Turnuvası’nda şampiyon Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu olurken, ikinci Safranbolu Kanuni Ortaokulu, üçüncü ise Karabük Atatürk Ortaokulu oldu. Karşılaşma sonrası oyunculara madalya ve başarı belgeleri takdim edildi.

Editör: Halil Tükenmez

Oktay Demir
Oktay Demir
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi GAZETECİLİK
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar