Ana SayfaSporFutsal turnuvasında üçüncü ve dördüncü olan takımlar belli oldu

Futsal turnuvasında üçüncü ve dördüncü olan takımlar belli oldu

KARABÜK (TİHA) – Safranbolu Spor Salonu’nda oynanan futsal turnuvası üçüncülük maçında, kazanan Karabük Atatürk Ortaokulu oldu.

Bugün saat 10.30’da Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği Turnuvası’nda Karabük Atatürk Ortaokulu ile Şehit Cevdet Çay kozlarını paylaştı. Üçüncülük maçının oynandığı müsabakayı, Karabük Atatürk Ortaokulu bulduğu 2 gol ile kazandı.

Karşılıklı pozisyonların bol olduğu mücadelenin ilk yarının son saniyelerinde Karabük Atatürk Ortaokulu, attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Başa baş giden mücadelede Karabük Atatürk Ortaokulu, maçın bitimine iki dakika kala skoru 2-0’a getirdi ve maçı kazandı.

Karşılaşmanın ardından turnuvada dördüncü olan Şehit Cevdet Çay Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Kılıç, TİHA muhabiri Halil Tükenmez ile röportaj gerçekleştirdi.

”TURNUVAYA, OKULDA DERS ARALARINDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA KATILDIK”

Pandemiden dolayı maçlara uzun bir süre ara verdiklerini dile getiren Kılıç, ”Futsal karşılaşmalarına katılmaya bu sene karar verdik. Derslerimiz öğleden sonra olduğu için okuldan saat 19.00’da çıkıyoruz. Bu nedenle turnuvaya pek fazla hazırlanamadık. Okulda ders aralarında yaptığımız çalışmalarla turnuvaya katıldık. Amacımız çocukların gönlü olması, spora daha meraklı ve ilgili yaklaşmalarını sağlamak” ifadelerini kullandı. Kılıç, turnuvada dördüncü oldukları için oyuncularının mücadelesini kutladı. Organizasyonda emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği Turnuvası’nda Karabük Atatürk Ortaokulu üçüncü olurken, dördüncü Şehit Cevdet Çay Ortaokulu oldu. Karşılaşma sonrası oyunculara madalya ve başarı belgeleri takdim edildi.

 

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar