Ana SayfaSporGençler futsal turnuvası yarı final müsabakaları Karabük'te başladı

Gençler futsal turnuvası yarı final müsabakaları Karabük’te başladı

KARABÜK (TİHA) – Okul Sporları Genç Kızlar ve Genç Erkekler Futsal yarı final maçları Karabük Yeni Mahalle Spor Salonu’nda oynanıyor.

Gençlik ve  Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar ve Genç Erkekler Futsal yarı final maçlarının seremonisi bugün saat 10.00’da Yenimahale Spor Salonu’nda yapıldı. Yapılan seremoniye Karabük Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin de katıldı. Seremonide konuşan Özkeskin, yarı final müsabakalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karabük Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin

MÜSABAKALARDA DOSTLUK VE KARDEŞLİK DUYGUSUNUN YÜKSEK OLMASINI DİLİYORUM”

Türkiye’nin farklı illerinden gelen 16 takım ve 220 sporcunun katılımının olduğunu belirten Özkeskin, ”Müsabakaların dostluk ve kardeşlik duygusu ile oynanacağını ve rekabetin de üst seviyelerde olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Özkeskin, tüm sporcu, antrenör ve hakemlere başarılar dilediğini belirtti.

Ankara Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi Futsal Takımı

Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar sonucunda Ankara Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi antrenörü Ersin Sarıyer, TİHA muhabiri Bahadır Gegez’e açıklamalarda bulundu.

Ankara Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi antrenörü Ersin Sarıyer

Futsal turnuvasına yaklaşık beş aylık bir süreyle hazırlandıklarını söyleyen Sarıyer, ”Daha önce Ankara şampiyonluğu, arkasından Tokat’ta şampiyonluk yaşadık. Şimdi de buraya geldik. İnşallah burada da şampiyon olacağız. Üç tane kritik oyuncumuzun eksik olmasına rağmen temiz, 3-1’lik güzel bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.

Kızlar futsal yarı final müsabakalarında rakibini yenen, Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin antrenörü Arif Emül açıklamalarda bulundu.

”TÜRKİYE’DE MİLLİ TAKIMA OYUNCU GÖNDEREN TEK OKULUZ”

Barselona Akademi’ye de oyuncu yetiştirip gönderdiklerini belirten Emül, ”Spor lisesi değiliz ama buna rağmen milli takıma 2 oyuncu gönderdik. Onun dışında oyunu da iyi oynadığımızı düşünüyoruz. 3-0’lık skorla kazandık ve güzel bir galibiyet oldu. Sistemli bir oyun ile bu sonuca ulaştık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Genç Erkekler yarı final mücadeleleri 28 Nisan Pazar gününe kadar Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanmaya devam edecek.

Editör: Halil Tükenmez

Bahadır Gegez
Bahadır Gegez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar