Ana SayfaSporMevlâna İmam Hatip Ortaokulu, rakibi Şehit Cevdet Çay Ortaokulunu farklı yendi

Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu, rakibi Şehit Cevdet Çay Ortaokulunu farklı yendi

KARABÜK (TİHA) – Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği yarışma kapsamında Safranbolu Spor Salonu’nda oynanan, Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği turnuvasında Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Cevdet Çay Ortaokulunu mağlup ederek finale yükseldi.

Bugün saat 11.45’te Safranbolu Spor Salonu’nda oynanan müsabakada, Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Cevdet Çay Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu, kalesinde hiç gol görmeden mücadeleden 6-0’lık farklı skorla ayrıldı. Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu, rakibi Şehit Cevdet Çay Ortaokuluna çok fazla şans vermeden karşılaşmayı rahat kazandı.

Mücadelenin ardından Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özhan Ustaoğlu, TİHA muhabiri Halil Tükenmez’e açıklamalarda bulundu.

”ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Güzel bir hazırlık sürecinden sonra turnuvaya başladıklarını söyleyen Ustaoğlu, ‘’Üç yıldır bir arada oynayan çocuklar, bunun da hakkını veriyorlar zaten. Çok iyi mücadele ettik. Rakip takım oyuncularını ve antrenörlerini kutluyorum. Finalde de elimizden geleni yapıp şampiyon olmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu, 18 Mart Pazartesi günü saat 10.30’da Safranbolu Spor Salonu’nda oynanacak final maçında, Safranbolu Kanuni Ortaokulu ile karşı karşıya gelecek.

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar