Ana SayfaSporYerel Lig Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği'nde şampiyon Karabük Gençlik Spor oldu

Yerel Lig Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde şampiyon Karabük Gençlik Spor oldu

KARABÜK (TİHA) – Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında düzenlenen Yerel Lig Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvasında, bugün oynanan maçta Karabük Gençlik Spor ile Yurdum Spor karşı karşıya geldi.

Bugün saat 17.00’de Safranbolu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Karabük Gençlik Spor, rakibini 3-0’lık skorla yenmeyi başardı. Rakibine set dahi vermeden kazanan Karabük Gençlik Spor, Yerel Lig Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvasında şampiyon oldu.

Mücadelenin ardından Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü voleybol antrenörü Neslihan Öztürk, müdacele hakkında TİHA muhabiri Halil Tükenmez’e açıklamalarda bulundu.

Bugün son karşılaşmalarını oynayarak şampiyon oldukları için mutlu olduğunu söyleyen Öztürk, ”Gençler kategorisinde bir ay süren müsabakalarımız oldu. Gruplardan namağlup birinci olarak çıktık. Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nü dışarıdaki gruplarda da temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

”KARABÜK VE VOLEYBOL İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Öztürk, ”Burada yetiştirdiğimiz çocuklar sıfırdan, temelden geliyor. İkinci ligde de takımımız var. Çoğu sporcumuz zaten orada, gençler kategorisinde oynuyor. Karabük ve voleybol için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yerel Lig Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvasında Karabük Gençlik Spor birinci olurken, Karabükgücü Spor ikinci, Yurdum Spor ise üçüncü oldu.

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar