Ana SayfaŞehirRamazan panayırları çocuklara yaradı

Ramazan panayırları çocuklara yaradı

KARABÜK­­ (TİHA) – Safranbolu Belediyesi tarafından ramazan ayı etkinlikleri kapsamında eski çarşıda kurulan ramazan panayırı, çocukların ilgi odağı oldu.

Safranbolu’da düzenlenen birbirinden farklı ramazan etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. İlgi gören yılbaşı panayırının ardından bu kez de ramazan ayı dolayısıyla Safranbolu Belediyesi, Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Tarihi Çarşı han arkası mevkiinde iki büyük panayır alanı kurdu. 17 Mart Pazar günü saat 20.00’de çocuklara yönelik kurulan panayırda düzenlen etkinlikler ilgiyle karşılandı.

Çocuklar için pamuk şeker ikramı, Karagöz-Hacivat perde oyunu, palyaço ve maskot eşliğinde interaktif çocuk etkinlikleri, baskılı balon dağıtımı, yüz boyama etkinlikleri düzenlendi.

Çocukların ilgisini çekmek ve onlara keyifli bir vakit geçirmek amacıyla düzenlenen etkinlikler, katılımcıların beğenisini kazandı. Panayır alanında kurulan çadırda yüz boyama, gölge oyunları, çizgi film ve palyaço gösterileriyle ilgili bir program sunuldu. Minik ziyaretçiler, yaratıcı aktivitelerle eğlenceli vakit geçirirken, aynı zamanda birbirinden renkli ve eğlenceli kostümlerle süslenmiş palyaçoların gösterilerini seyretti.

Editör: Kadriye Kandemir

Zehra Türker
Zehra Türker
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. Kitap okumayı, masa tenisi ve voleybol oynamayı seviyorum.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar