Ana SayfaSporSafranbolu'da Küçük Erkekler Badminton İl Birinciliği Turnuvası düzenlendi

Safranbolu’da Küçük Erkekler Badminton İl Birinciliği Turnuvası düzenlendi

KARABÜK (TİHA) – Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında düzenlenen Küçük Erkekler Badminton İl Birinciliği Turnuvası, dün saat 10.30’da Safranbolu Spor Salonu’nda müsabakalarına devam etti.

Düzenlenen turnuvaya A grubundan Toki Cevizkent Bahaddin Gazi Ortaokulu, Şehit Alican Öztürk İmam Hatip Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu katılırken, Şehit Mehmet Esen Ortaokulu turnuvaya katılamadı. B grubundan ise Yunus Emre Ortaokulu, Eskipazar Ortaokulu, Safranbolu Kanuni Ortaokulu katılarak müsabakalar oynandı. Safranbolu Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya, Türkiye Badminton Federasyonu Karabük İl Temsilcisi Ayşe Saraçoğlu da katıldı.

Müsabakalara katılan okullar arasında ilk etapta Toki Cevizkent Bahaddin Gazi Ortaokulu ve Şehit Alican Öztürk İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya geldi. Bir diğer karşılaşma Yunus Emre Ortaokulu ve Eskipazar Ortaokulu arasında gerçekleşti. Günün son maçı ise Kanuni Ortaokulu ile Yunus Emre Ortaokulu arasında oldu.

Yarı final oynayacak takımlar 22 Mart Cuma günü saat 10.00’da Safranbolu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek ve bu karşılaşmalar sonucunda finalistler belli olacak.

Turnuvada final maçı oynayacak takımları belirleyecek fikstür, A grubu 1’incisi ile B grubu 2’ncisi, B grubu 1’incisi ile A grubu 2’ncisi arasında gerçekleşecek olan maçların ardından finale çıkan takımlar belli olacak.

Editör: Halil Tükenmez

Oktay Demir
Oktay Demir
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi GAZETECİLİK
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar