Ana SayfaSpor100. Yıl Soğuksu Spor'dan farklı galibiyet

100. Yıl Soğuksu Spor’dan farklı galibiyet

KARABÜK (TİHA) – Karabük’te U-17 A grubu takımlarından 100. Yıl Soğuksu Spor ile Burunsuz Karabükgücü Spor, Soğuksu Futbol Sahası’nda kozlarını paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) ”Gelişim Ligi” adı altında düzenlediği organizasyonda, U-17 A grubu ekiplerinden 100. Yıl Soğuksu Spor ile Burunsuz Karabükgücü Spor karşı karşıya geldi. 1 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de Soğuksu Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 7-1’lik farklı bir skorla kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 100. Yıl Soğuksu Spor’un 4-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Ev sahibi ikinci yarıda bulduğu 3 gol ile maçı 7-1 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı.

Tribünlerde bulunan 100. Yıl Soğuksu Spor taraftarları, U-17’de oynayan futbolcularının geleceklerinin çok parlak olduğunu ve ileride Türk futboluna çok şey katabileceklerini dile getirdi.

Evinde 7-1’lik skorla farklı galip gelen 100. Yıl Soğuksu Spor, namağlup ilerlemeye devam ederek A grubunda puanını 12’ye çıkarttı. Burunsuz Karabükgücü Spor ise 6 puanla 3. sırada bulunuyor.

Editör: Halil Tükenmez

Tolunay Ünay
Tolunay Ünay
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik 2.Sınıf öğrencisiyim Habertif Spor Muhabiriyim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar