Ana SayfaŞehir23 Nisan Safranbolu’da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Safranbolu’da coşkuyla kutlandı

KARABÜK (TİHA) – Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ithafen Safranbolu Belediyesi tarafından Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda atık malzemelerinden yapılan sergiler, çocuklar tarafından yapılan çeşitli gösteriler ve oyun köyü dikkat çekti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de katıldığı Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde yapılan gösteride çocuklar tarafından “İzmir Marşı”, “Türkiye’m”, “Hayat Sevince Güzel”, “Ay Yıldızlı Bayrağım”, “Atatürk Çocukları” gibi eserler sergilendi.

Program sonunda sahnede çocuklar ile şarkı söyleyen Başkan Elif Köse günün önemi hakkında konuştu. Köse, “Küçük hanımlar, küçük beyler; bugün sizin gününüz, sizin bayramınız. Dünya’da eşi benzeri olmayan, çocuklara armağan edinilen tek bayram bugün. Yüzünüzde gülümseme hiç eksik olmasın, en güzel hayalleriniz gerçek olsun. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nin bahçesinde bulunan oyun köyünde ise maskot ve palyaço ile interaktif oyunlar, olimpik parkur, langırt, dev kaydırak, tren, zıp-zıp ve şişme şut becerisi gibi etkinlikler çocukların ilgi odağı oldu. Pamuk şeker ve balon dağıtılan etkinlikte çocuklar bayramın tadını çıkardı.

Editör: Betül Çakır

Şerife Kozan
Şerife Kozan
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar