Ana SayfaSporKarabük İY son iç saha maçında üzüldü

Karabük İY son iç saha maçında üzüldü

KARABÜK (TİHA) – TFF 3’üncü liginde son iç saha maçını oynayan Karabük İY, Arguvansporla oynadığı karşılaşmadan sahadan 5-2’lik farklı bir skorla mağlup ayrıldı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Karabük İY ağır darbe aldı. Ligde sondan ikinci sırada bulunan Arguvanspor alan boşluklarından yararlanarak goller buldu. Play-Off ümidi kalmayan Karabük İY, kalesinde 5 gol görmenin şokunu yaşadı.

Ev sahibi takım oyuncuları ve taraftarlar, alınan farklı mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadı. Karabük İY, 58’inci dakikada Ahmet Sun, 68’de Yakup Zorlu’nun golleriyle rakip fileleri havalandırdı. Arguvanspor’da ise 5 ve 56’ncı dakikalarda Mehmet Han Küçük, 38’de Miraç Ölmez, 51’de Emirhan Tak skora katkı sağlarken, 83’te Furkan Yiğit, kontra ataktan attığı golle maçın skorunu belirleyen isim oldu. Muhammet Mehmetcan Söylemez’in düdük çaldığı karşılaşmada Arguvansporlu oyuncuya 1 sarı kart çıkarken, Karabük İY oyuncularına herhangi bir kart cezası verilmedi.

Maçın 89’uncu dakikasında oyuna giren genç isim Egemen Eroğlu, TİHA muhabiri Emin Şengül’e konuştu.

Eroğlu yaptıkı açıklamalarda, “Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Bana verilen az bir sürede elimden geleni yapmaya çalıştım. Verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Takım olarak üzgünüz. Gelecek haftaki maçla sezonu galip bitirmek istiyoruz” dedi.

Sezonun  kısa bir değerlendirmesini de yapan genç oyuncu Eroğlu, “Metin Hoca’nın gelmesiyle birlikte takım yeniden kendini buldu. Küme düşecek olan takım, belki de Metin Hoca sayesinde ligde kaldı. Takım için elimizden geleni yaptık. Önemli olan ligde kalmamızdı, kümeye düşmedik. İnşallah önümüzdeki sezon şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Halil Tükenmez

Emin Şengül
Emin Şengül
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar