Ana SayfaSporİşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası sona erdi

İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası sona erdi

KARABÜK (TİHA) – Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Şampiyonası, bugün oynanan üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda saat 15.30’da oynanan final maçını İstanbul Çekmeköy Belediye İşitme Engelliler Spor Kulübü, rakibi  karşısında 0-3 (10-25, 13-25, 7-25) kazanarak İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası Şampiyonu İstanbul Çekmeköy Belediye İşitme Engelliler Spor Kulübü

Turnuvanın üçüncülük maçında Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Bursa Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan karşılaşmayı Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü, rakibini setlerde 3-0 (30-28, 25-22, 25-18) mağlup ederek İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Üçüncüsü Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü

İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda kadınlarda üçüncü olan Denizli İşitme Engelliler takımına madalya ve kupasını Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş takdim etti.

İkinci olan Denizli Yukatel Pamukkale Sağırlar takımına madalya ve kupasını Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven takdim etti.

Şampiyon olan İstanbul Çekmeköy Belediye İşitme Engelliler takımına madalya ve kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya takdim etti.

Finallerin en değerli oyuncusu olan İstanbul Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler takımından Yeter Yalçın’a ödülünü TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya takdim etti.

Ayrıca final karşılaşmasının öncesinde TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya, hakemlik kariyerini sonlandırarak gözlemci olan Erdoğan Kesgin’e teşekkür plaketi takdim etti.

Denizli Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü antrenörü Ömer Altınöz final müsabakasının ardından TİHA muhabiri Halil Tükenmez’e açıklamalarda bulundu.

2005 yılında voleybola başladığını ve 2014’te antrenör olduğunu söyleyen Altınöz, ”Çekmeköy Belediyesiyle bu sezon çalışmaya başladık. Güzel maçlar oynayarak bir şampiyonluk yaşadık, bunun için çok mutluyuz. Turnuva bizim için güzel başladı. Önemli maçlar oynadık. Hepsinde de güzel farkla galibiyetler aldık. Bizim için güzel ve akıcı geçti diyebilirim. Daha iyisini de yapabiliriz” dedi.

 

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar