Ana SayfaSporKarabük’te Yıldız Türkiye Birincileri kıyasıya yarıştı

Karabük’te Yıldız Türkiye Birincileri kıyasıya yarıştı

KARABÜK (TİHA) – Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında farklı illerden gelen ortaokul takımlarıyla, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Masa Tenisi Yıldız (Erkek-Kız) Türkiye Birinciliği müsabakaları düzenlendi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleşen, açılış seromonisi 19 Mart Salı günü 14.00’te yapılan, Masa Tenisi Yıldız (Erkek-Kız) Türkiye Birinciliği turnuvasına, farklı illerden gelen 23’ü erkek 24’ü kız takım olmak üzere toplamda 180 sporcu katılım sağladı.

Yarışmanın ilk günü itibariyle sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Masa Tenisi Yıldız (Erkek-Kız) Türkiye Birinciliği turnuvasının son günü olan 21 Mart Perşembe günü oynanan maçlarda, kızlar kategorisinde birinci Özel Çam Ortaokulu (Isparta), ikinci Nurettin Öztürk İmam Hatip Ortaokulu (Kayseri), üçüncü Aksu Atatürk Ortaokulu (Rize), dördüncü ise Borsa İstanbul Ortaokulu (Batman) oldu.

Düzenlenen turnuvada erkekler kategorisinde birinci Hızırbey Ortaokulu (Isparta), ikinci Nurettin Öztürk Ortaokulu (Kayseri), üçüncü Özel Profesyonel Eğitim Akademi Ortaokulu (Konya), dördüncü ise Terakki Vakfi Özel Şişli Terakki Tepe Ören Ortaokulu (İstanbul) oldu.

Düzenlenen masa tenisi turnuvasında derece almış takımların madalyalarını ve başarı belgelerini Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim ve Okul Sporları Tertip Komitesi takdim etti.

Editör: Halil Tükenmez

Çiğdem Beydilli
Çiğdem Beydilli
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2.sınıf öğrencisiyim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar