Ana SayfaKarabük ÜniversitesiSosyalfest'te "Masa Tenisi Turnuvası" etkinliği

Sosyalfest’te “Masa Tenisi Turnuvası” etkinliği

TİHA- Sosyalfest kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası yoğun ilgi gören etkinlikler arasında yerini aldı.

Bir ilke imza atan Karabük Üniversitesi “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla, gençliğin ve bilimin gücünü birleştirmeyi hedefleyerek insan ve toplum merkezli sorunlara yenilikçi çözümler geliştirilmesini amaçladı. Bu bağlamda ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin katılım sağladığı Sosyalfest, toplumun şimdiki ve gelecekteki sorunlarını ele alarak, sosyal model tasarım yarışmaları ile yenilikçi sosyal modeller üretmeyi hedefledi. Bunların yanı sıra etkinlikte birçok turnuva yer aldı.

2 Mart Cumartesi günü Sosyalfest kapsamında yapılan Masa Tenisi Turnuvası hakkında Masa Tenisi Karabük İl Temsilcisi ve antrenör Gülhan Gültopçu, TİHA muhabirine konuştu.

Karabük Üniversitesi Gökşen M. Yücel Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya katılımın yoğun olduğunu dile getiren Gültopçu, diğer illerden de katılımın oldukça yüksek olduğunu söyledi.

“Turnuva Açık Havada Olabilirdi”

Sosyalfest için çok güzel düşünülmüş bir etkinliklik olduğunu belirten Gültopçu verimli bir turnuva gerçekleştirdiğini belirtti. Ayrıca, “stantlar çok harika. Spor organizasyonu güzel aslında ama ben bir karar aldım, müsabakaları yaparken resmi müsabakalar gibi değerlendirip yaptık. Sabahtan herkes geliyor, ilçelerde de yapıldı. Eflani, Yenice, Eskipazar. Tabi oradan herkes gelemedi, sadece bir kısmı turnuvaya katılabildi. Burada da onların şampiyonası gibi yaptık. Ama bugün gördüm ki dışarıdan gelen birçok okul, birçok öğrenci vardı. Sabah 11:00’de fikstür hazırlayıp hepsini dahil ettiğim için bazılarını dahil edemedik. Onları dahil etmek için resmi müsabaka gibi değil de başka bir şekilde yapılmalı. Bir dahakine böyle yapmak yerine başka türlü bir müsabaka yapmak lazım.  Bunun kararını aldım ve yetkililere söyleyeceğim.’’ ifadelerini kullandı. Turnuvanın açık havada olması halinde daha verimli olacağını söyleyen Gültopçu, organizasyonun genel olarak çok güzel olduğunu dile getirdi.

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

1 Yorum

  1. İzlediğim kadarıyla harika bir etkinlik olmuştu illa ki eksiklik olur tabi umarım böyle etkinliklerin devamı gelir haberi yapan arkadaşa da teşekkürler başarılı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar