Ana SayfaTürker İnanoğlu İletişim FakültesiYerel medya temsilcileri Fakültemizi ziyaret etti

Yerel medya temsilcileri Fakültemizi ziyaret etti

KARABÜK (TİHA) – Karabük’ün yerel medya temsilcileri ve paydaşlarıyla Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesinde, eğitim-öğretim süreçleri ve öğrenci stajlarına yönelik  toplantı düzenlendi.

Karabük’ün yerel medya temsilcileri ve çalışanlarıyla yapılan toplantıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Doç. Dr. Mustafa İnce, Doç. Dr. Mevlüt Can Koçak ve Fakülte Sekreteri Hayati Demir, Karabük Finans’tan Osman Güldemir, Safranbolu Birlik’ten Oğuzhan Doğan ve Serap Karaoğlu, Karabük Gündem’den Osman Semih Gülen, Karabük Net Haber’den Vasfiye Yılmaz Tunç ve Özenay Kahriman, Anadolu Ajansı’ndan Orhan Kuzu, Demirören Haber Ajansı’ndan (DHA) Murat Özelci, Karabük Ajans 78’den Okan Küçük, Karabük Birlik Medya’dan İsmail Akça ve Karabük Radyo Magic FM’den Nuray Alpboğa katıldı.

Toplantıda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesinde ‘Yeni Medya’ bölümünün bu yıl da açılamayacağını dile getirdi. Yeni Medya bölümünün daha teknik bir bölüm olmasından dolayı beklemede olduğunu söyleyen Bayram, bölümün tam olarak olgunlaşmaması nedeniyle açılmayacağını belirtti. Bayram konuşmasının devamında, staj yapacak öğrencilerin yerel medyanın nasıl bir profil istediğini, iletişim fakültelerinin yerel medyaya nasıl ısınabileceğini ve nasıl katkı sağlayabileceğini yerel medya mensuplarıyla konuşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram

Toplantıda, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa İnce eşliğinde, belirlenen başlıklar neticesinde medya temsilcileri ve paydaşlarıyla görüş alışverişinde bulunuldu. Yerel medya çalışanlarına yönelik ‘KABUSEM’ tarafından verilecek olan sertifikalı eğitim programı içeriği hakkında istişare yapıldı. Ardından Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi ve yerel medya kuruluşları arasında ne tür işbirliği yapılabileceği konuşuldu. Toplantıda ayrıca, “2024 Yerel Medya Buluşmaları” etkinliğinin hangi tema altında yapılabileceğinin uygun olacağı değerlendirildi. Staj, eğitim, ihtiyaca yönelik nitelikli personel yetiştirilmesi konusunda yerel medyanın beklenti ve talepleri dinlenilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa İnce

Toplantıda Doç. Dr. Mustafa İnce, Türker İnanoğlu anısına 17 Mayıs’ta yapılması planlanan anma törenine yerel medya temsilcilerinin katılımlarını arzu ettiklerini dile getirdi.

Halil Tükenmez
Halil Tükenmez
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bisiklet sürmeye bayılırım. Kedilerim var, Köfte ve Patates. Cem Karaca dinlemeyi severim.
Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler

Son Yorumlar